Sweetbridge

 SweetBridge is
 de website van
 bridgedocent
 Jan van Die.
 Wil je bridge leren of je spel verbeteren en woon je in (de buurt van) Zoetermeer? Neem dan even contact op!

Onze troeven

Wie is online

We hebben 10 gasten en geen leden online

Boeken

Spaaractie Bridgemates

Het gaat goed met het bridge in Stompwijk: afgelopen maandag speelden we op zeven tafels en we hebben er ook al eens een keer acht gehad. We beschikken momenteel over een spelersgroep van 35 en een invallerslijst van 12 personen.
Ter herinnering: we begonnen in januari 2012 met een lesclubje van 15 mensen. Bridge is dus een groot succes in Stompwijk, maar de aanwas veroorzaakt ook een technisch probleem. Een bridgedrive met de hand indelen, de uitslag berekenen en daarvan verslag doen, kost inmiddels ruim drie uur!

Daarvoor bestaat een oplossing: voor elke tafel een Bridgemate aanschaffen. Bridgemates zijn kastjes waarin je het contract typt (bijvoorbeeld 3SA) en de uitslag (bijvoorbeeld +1). De kastjes verzenden die informatie draadloos naar een ontvanger die verbonden is aan een computer. Na afloop van de bridgedrive heb je daardoor direct de uitslag! Ook een voordeel is dat je tijdens de wedstrijd niet langer bij elk spel de score uit hoeft te rekenen. Dat betekent minder kans op fouten en meer tijd voor het spelen zelf en voor de gezelligheid!

Dat klinkt mooi, maar de aanschaf van een set Bridgemates vergt een forse investering. Om het benodigde bedrag bij elkaar te brengen, staat er sinds afgelopen maandag een spaarpot in de vorm van een Bridgemate in het Dorpshuis. Bedenk voor jezelf hoeveel plezier je aan bridge beleeft en geef ruimhartig!