Sweetbridge

 SweetBridge is
 de website van
 bridgedocent
 Jan van Die.
 Wil je bridge leren of je spel verbeteren en woon je in (de buurt van) Zoetermeer? Neem dan even contact op!

Onze troeven

Wie is online

We hebben 4 gasten en geen leden online

Boeken

Toernooientijd!

 
Halverwege de ruitencursus voel je dat het zelfvertrouwen groeit. Met name de afgelopen les, waarin het speelplan voor troefcontracten aan de orde kwam, hoorde je voortdurend gerinkel. Dat waren muntjes die op hun plaats vielen! Iedereen krijgt steeds meer het gevoel dat-ie weet waar hij mee bezig is.
Lucia en Dave hebben zich al heel dapper ingeschreven voor hun eerste zogeheten Follow Up Toernooi, dat op 26 maart door Alert georganiseerd wordt. Het toernooi is bedoeld voor mensen die maximaal 750 meesterpunten hebben. Dit wil zeggen dat je er zowel pure beginners kunt treffen als tegenstanders die al een jaar of drie spelen.
De toernooikalender biedt nog meer lekkers. Zo is er op 16 april de lokale Toekomstdrive in 2B-Home Party & Business Centre, Vernèdesportpark 1a te Zoetermeer. Op zaterdag 21 mei of 4 juni kun je deelnemen aan de landelijke Toekomstdrive in het Nationaal Denksport Centrum Den Hommel, Kennedylaan 9 te Utrecht. Alle Toekomstdrives zijn alleen toegankelijk voor mensen die net van de cursus komen. Heb je interesse? Geef me dan een seintje!