Sweetbridge

 SweetBridge is
 de website van
 bridgedocent
 Jan van Die.
 Wil je bridge leren of je spel verbeteren en woon je in (de buurt van) Zoetermeer? Neem dan even contact op!

Onze troeven

Wie is online

We hebben 4 gasten en geen leden online

Boeken

Nieuwe cursussen gestart

 

De klaverencursus in Stompwijk is afgelopen maandagmiddag van start gegaan.
In het Dorpshuis meldden zich maar liefst 17 cursisten, die naast hun belangstelling voor bridge heel vaak ook een muzikale hobby bleken te hebben. Het Dorpshuis is bovendien bezig om een club op te richten en ik heb me laten vertellen dat daar al zo'n 40 gevorderde bridgers naar uitkijken. Ze zijn goed bezig daar in Stompwijk!
 
Twee dagen later, op woensdagavond, begonnen er 19 cursisten aan de ruitencursus in 2B-Home te Zoetermeer. Het was direct al weer beregezellig met al die vertrouwde gezichten. De nieuwkomers werden meteen in de groep opgenomen dankzij een biedwedstrijd waarbij het lot je partner bepaalde. Ook in 2B-Home loopt het als een speer. Naast mijn lesgroep zijn er nog drie en het gebouw is de vaste speellocatie van maar liefst zes bridgeclubs!
 
Bridge groeit en bloeit en niet zonder reden: het spel is boeiend en de mensen die ertoe aangetrokken worden, blijken veelal op dezelfde golflengte te zitten. Ik heb al heel wat vriendschappen zien opbloeien. Hopelijk gebeurt dat deze cursussen opnieuw!